Apparaten en accessoires
Kip-miso stoofpot
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd50 g
-
babywortelen in stukken50 g
-
selder in stukken50 g
-
teentjes knoflook2
-
verse rode chilipepers zaadjes verwijderd, in stukken1 - 2
-
olijfolie30 g
-
water800 g
-
misopasta50 g
-
vers citroengras2 takjes
-
sjalotten50 g
-
babywortelen14 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
kippenboutjes, met vel (± 800 g)4
-
zout1 tl
-
rapen gehalveerd60 g
-
mini radijzen gehalveerd60 g
-
verse koriander½ bos
-
stokbrood8 sneetjes
-
limoen in partjes1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1402.8 mg
Eiwitten
37.5 g
Calorieën
2674.5 kJ /
639.2 kcal
Vetten
41.1 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
10 g
Koolhydraten
30.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vichyssoise met pasta
35min
Wintergroente en rundvlees cholent
4u. 30min
Taart met peer en brie
1u. 10min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Loempia’s
55min
Kip garam masala
50min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1u.
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2u. 50min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Slowcooken kalfsstoofpot
2u. 10min